Меню


Розсилка новин

Головна

15 лютого – це день пам'яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, день вшанування усіх воїнів – інтернаціоналістів, кому довелося виконувати військовий обов’язок на території інших країн.

З кожним роком все далі історія віддаляє нас від тих страшних подій, але час непідвладний викреслити з нашої пам'яті приклади мужності і вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

Саме в цей день, багато років поспіль, Валерій Ястребов, працівники Воронізького старостинського округу, учні ЗОШ ім. П. О. Куліша відвідують Спаське кладовище. Відвідують, аби вшанувати воїнів, які приймали участь в тих кривавих подіях.

До їхніх могил було покладено квіти.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять наших земляків.

2а

1а


* Якщо Ви помітили помилку, виділіть її в тексті та натисніть [Ctrl] + [Enter].
Система Orphus

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Оголошення

Пожежі в житлових будинках частіше за все виникають тому, що мешканці не завжди виконують правила пожежної безпеки, а інколи нехтують ними взагалі. Для попередження пожеж в житловому будинку необхідно виконувати наступні правила пожежної безпеки: - підтримуйте суворий протипожежний режим у квартирах та будинках, підвалах, господарських спорудах та на балконах. Зазначені приміщення повинні бути очищені від матеріалів, що можуть загорітися: сміття, паперу, непотребу та ін.; - у підвалах і на...

Ми в Інтернеті

Facebook1 Twitter 32x321

 

Wikipedia-logo-v2-uk1

 




Designed by Dmitry Krolevetsky