Меню


Розсилка новин

Головна

20 квітня провели в останню путь нашого земляка Володимира Кисленка. Чоловік проходив військове навчання, під час якого його здоров’я погіршилось. 17 квітня Володимир помер у шпиталі від гострої серцево-судинної недостатності.

Кисленко Володимир Миколайович народився 11 жовтня 1969 року в селищі Вороніж.

Середню освіту отримав у Воронізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. П. О. Куліша. Володимир добре навчався, був обдарованим та відповідальним учнем. 

Свій трудовий шлях Володимир Кисленко розпочав зі службі в міліції, потім працював в службі таксі, а останні роки займався сільським господарством з дружиною й дітьми.

Виховув двох синів – Віталія та Ярослава. У Володимира залишився трирічний онук Ростислав. Володимир для дружини, дітей та онука став найкращим чоловіком, батьком та дідусем. Він обожнював свою родину.

Друзі та близькі Володимира назавжди запам’ятають його, як добру, щиру та відповідальну людину, відданого чоловіка, батька, друга…

Ми висловлюємо слова співчуття і переживаємо страшне горе разом з родиною Володимира. 

Ніколи не пробачимо!

Світла пам’ять!

1580


* Якщо Ви помітили помилку, виділіть її в тексті та натисніть [Ctrl] + [Enter].
Система Orphus

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Оголошення

Пожежі в житлових будинках частіше за все виникають тому, що мешканці не завжди виконують правила пожежної безпеки, а інколи нехтують ними взагалі. Для попередження пожеж в житловому будинку необхідно виконувати наступні правила пожежної безпеки: - підтримуйте суворий протипожежний режим у квартирах та будинках, підвалах, господарських спорудах та на балконах. Зазначені приміщення повинні бути очищені від матеріалів, що можуть загорітися: сміття, паперу, непотребу та ін.; - у підвалах і на...

Ми в Інтернеті

Facebook1 Twitter 32x321

 

Wikipedia-logo-v2-uk1

 




Designed by Dmitry Krolevetsky