Меню


Розсилка новин

Головна Архів новин

Кожного року історія все далі віддаляє нас від вогняних років афганської війни, війни, яка тривала десять років...

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану.

Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках».

Кожного року Валерій Ястребов разом з працівниками Воронізького старостинського округу відвідує могили наших земляків, які проходили службу в Афганістані. Відвідує - аби засвідчити глибоку шану та повагу їхній мужності.

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні.

Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку!

Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв.

Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста.

З вдячністю звертаюємось до тих, хто живе поряд з нами.

Від усього серця бажаємо Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра.

573

574

575


* Якщо Ви помітили помилку, виділіть її в тексті та натисніть [Ctrl] + [Enter].
Система Orphus

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити



Designed by Dmitry Krolevetsky