Меню


Розсилка новин

Головна Нормативні документи Рішення селищної ради 2011 Сесія №17 Про затвердження мінімальної вартості місячної оренди
Сесія №17 Про затвердження мінімальної вартості місячної оренди

gerbm

УКРАЇНА

ВОРОНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ШОСТКИНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ШОСТЕ СКЛИКАННЯ

СІМНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Від 29 грудня 2011 року

Про затвердження мінімальної вартості

місячної оренди 1 кв.м загальної площі

нерухомого майна фізичних осіб на

території Воронізької селищної ради

 

Відповідно до статті 170 Податкового Кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України № 1253 від 29.12.2010 "Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб», керуючись ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

ВОРОНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВИРІШИЛА:

1. Затвердити розрахунок мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна для фізичних осіб по Воронізькій селищній раді згідно додатку 1.

2. Визначити мінімальну вартість 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна для фізичних осіб по Воронізькій селищній раді на 2012 рік без врахування ПДВ – 4,00 грн.

3. Встановити, що на наступні роки, мінімальна вартість місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна обчислюється податковими агентами та платниками податку на доходи фізичних осіб самостійно виходячи з Порядку розрахунку, затвердженого цим рішенням та прогнозного розміру середньорічних показників опосередкованої вартості житла для Сумської області відповідно до Прогнозних середньорічних показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України на відповідний рік.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань бюджету, планування фінансів, банківської діяльності, ринкових реформ і управління комунальною власністю.

Селищний голова                                     В.Ю.Ястребов

Додаток 1

до рішення 17 сесії селищної

ради 6 скликання від 29.12.2011 р.

Порядок
розрахунку мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна по Воронізькій селищній раді

Мінімальна вартість місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна на території Воронізької селищної ради розраховується за формулою :

              Рн

Р = -----------------

           К х 12

Де Р – 4150 грн./кв.м - вартість 1 кв. метра новозбудованого житла. Вартість визначена у відповідності до розпоряджень Кабінету Міністрів України від 19.08.2009 № 1047-р, від 23.09.2009 № 1176-р «Про придбання квартир для забезпечення житлом громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов». Зазначеними розпорядженнями визначено вартість одного квадратного метра новозбудованих квартир, придбаних Державною іпотечною установою для громадян, які відповідно до законодавства потребують поліпшення житлових умов.

К – коефіцієнт окупності об'єкта в разі надання його в оренду, що відповідає проектному строку експлуатації будівель 3 та 4 класу – 100 років.

Р нерух. (грн./кв.м) = 4150,00 грн./100 років х 12= 3,458 грн. округлене 4,00 грн./кв.м

Мінімальна вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна, розрахована згідно з зазначеною формулою, для смт Вороніж складає 4,00 грн. – для фізичних осіб.

Секретар селищної ради                               Т.А.Симотка

* Якщо Ви помітили помилку, виділіть її в тексті та натисніть [Ctrl] + [Enter].
Система Orphus
 


Designed by Dmitry Krolevetsky