Меню


Розсилка новин

Головна Нормативні документи Рішення селищної ради 2015 Сесія №57. Про демонтаж пам'ятника Леніну в смт Вороніж
Сесія №57. Про демонтаж пам'ятника Леніну в смт Вороніж

gerbm

УКРАЇНА
ВОРОНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ШОСТКИНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШОСТЕ СКЛИКАННЯ
П'ЯТДЕСЯТ СЬОМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ

від 18 червня 2015 року
Про демонтаж пам'ятника Леніну
в смт Вороніж

Враховуючи політичний стан в державі, з метою зменшення суспільно-соціальної напруги на території Воронізької селищної ради, керуючись Указами Президента України № 250/2007 від 28 березня 2007 року, № 856/2008 від 25 вересня 2008 року та № 432/2009 від 12 червня 2009 року, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталірних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

ВОРОНІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВИРІШИЛА:

  1. Виконавчому комітету селищної ради звернутися до районного відділу освіти Шосткинської районної державної адміністрації з питання демонтажу пам'ятника Леніну, який знаходиться на території Воронізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені П.О.Куліша, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталірних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
  2. Районному відділу освіти Шосткинської районної державної адміністрації проінформувати про стан виконання даного рішення та проведену роботу до 01 грудня 2015 року.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку і територіального устрою.

Селищний голова                                                                      В.Ю.Ястребов

{loadpositon user5}

 


Designed by Dmitry Krolevetsky